Sluta vela, bjud ut din dejt på italiensk restaurang

16 maj 2022 jonas olsson

editorial

Det är inte lätt att veta vad man ska göra på en första dejt. Om det ändå vore lika enkelt som på SVT:s dejtingprogram Första Dejten. Bara dyka upp, snacka lite, äta lite mat – utan att ta några svåra beslut som var, när, vad och med vem?

För är det någonting nutidsmänniskan har svårt att göra så är det att ta beslut. Många håller alla dörrar öppna in i det sista. Ibland med resultatet att det inte blir någonting alls. Vare sig med dejten, middagen eller förhållandet.

Välj ett säkert kort till er första dejt

Då kan det vara bra att välja ett så klassiskt och säkert kort som möjligt för din inbokade första dejt. En italiensk restaurang som ciaociaoiv.com kommer erbjuda en trevlig plats för bra samtal, samtidigt som du kan känna dig trygg med att det kommer finnas något på menyn som går hem hos både dig och din dejt.

För den som inte gillar pizza finns det pasta, och för den som inte gillar pasta finns det sallad. Och den som inte gillar sallad kan ju äta pizza och så är cirkeln sluten och alla är nöjda. Mycket låg risk för att det ska bli helt fel.

 

Italiensk restaurang

Tveka inte – ta beslut

Men kanske är det egentligen inte valet av restaurang som får dig att tveka, utan dejten som sådan. Är det verkligen värt att gå på dejt i dessa tider av ständigt Tinder-svajpande? Ibland känns det kanske som om det inte finns en enda människa på jorden som är ute efter något seriöst.

Men våga chansa lite. Det enda stället du med all säkerhet inte kommer träffa någon att starta ett förhållande med är i din egen lägenhet. Såvida du inte råkar bo i ett kollektiv och blir ihop med någon av de andra. Bjud ut!

Fler nyheter