Skyltar för alla tillfällen

31 maj 2019 Jenny Olsson
Skyltar för alla tillfällen

Om man har en butik, ett café, restaurang eller någon annan typ av verksamhet där man säljer varor till kunden över disk så är det väldigt viktigt att även synas utanför butiken. Det gäller att förbipasserande kunder ser att man finns och gärna går in för att göra ett besök. Även om man gör reklam för sig i tidningar, radio och så vidare så gäller det också att göra reklam direkt utanför verksamheten så att kunderna ser att man finns just där. 

Även inne i butiken eller på cafét/restaurangen är det viktigt att ha skyltar som upplyser. På restaurangen kanske man har en dagens rätt som man vill framhäva. I En butik kanske man har en ny vara som man vill exponera eller olika extrapriser som man vill att kunderna som kommer in i butik ska se. 

 

 

Även vid evenemang som till exempel mässor kan skyltar och banderoller vara ett viktigt inslag för att man ska synas för besökarna. Ofta är det mycket folk på mässor och då gäller det att sticka ut och synas och visa att man står där.

 

Hos Skiltex, https://www.skiltex.se/shop/broschyrstall-8s1.html som bland annat är en webbshop finns ett stort urval av olika skyltar, broschyrställ, banderoller och mycket annat. Här finns skyltar i många olika utseenden och i många olika format. Här är det inga problem att hitta en skylt som passar perfekt för det ändamål man tänkt sig.

Hos Skiltex.se har de också bra kundservice, bland annat skickar de alla produkter, som de har i lager om beställningen sker före klockan 14.00, redan samma dag. På så sätt har man snabbt sin order efter att man lagt den. Här får man också fri frakt om man beställer för över 1200 kronor. 

Här finns hittar man också många olika skyltar för utomhusbruk. Här finns gatupratare, fällbara skyltar, fastighetsmäklarskyltar, reklambanderoller och mycket annat. Om man ska köpa många skyltar eller råkar ha vägarna förbi Köpenhamn så finns där en riktigt butik och utställningslokal för den som vill se och känna på produkterna. 

 

Fler nyheter