Rädda bilen hos en billackering i Malmö

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Din bil har gått igenom ett riktigt stålbad där den är full av repor, rost kikar fram här och var och till råga på allt har ett parti trillat av. Det är en bil som verkligen fungerar mycket bra, men som fått utstå parkeringsskador, ett fallande träd och en tonåring som lyckades dra bilen emot brevlådan på väg in på uppfarten. Du vill helt enkelt kunna rädda bilen så att den kan fortsätta att vara er trygga trotjänare.

Eftersom bilen har varit med om en del olyckor så är det något som du som tur är har försäkringar som täcker. Och även försäkringsbolaget ser nyttan med att ta hand om bilen, så att den håller i många år till. På en billackering i Malmö kan du få hjälp med att snygga till bilen, och även få ett rostskydd som gör att bilen kommer hålla mycket länge till. En lackering gör även att vissa delar kan bytas ut, och ändå se ut som om de tillhör bilen.

  

Hjälp från bilförsäkringen

När du ska laga din bil, eller göra en omlackering, så är det viktigt att du börjar med att kontrollera ifall det är något som du kan ta på din bilförsäkring. Dels är det något som du faktiskt betalar för, och det kan vara mycket svårt att få ut pengar på en försäkring ifall du kommer med ärendet efter att det redan är åtgärdat. Som försäkringsbolag behöver man se bilen, och få ett utlåtande, i förväg.

Företag som arbetar med billackering känner till hur du ska gå tillväga för att du ska få smidig hjälp med ditt försäkringsbolag, så fråga gärna dem ifall du är osäker. Även om det klokaste alltid är att du kontaktar försäkringsbolaget före billackeraren. Sedan är det bara att vänta på att få hem din nylackerade bil igen. 

Fler nyheter