Om att hyra teleskoptruckar i Lund

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Ett nytt byggprojekt går av stapeln till våren och denna gång kommer ni att behöva klättra uppåt en bit, eftersom det rör sig om ett nytt hyreshus på flera våningar. Här kommer förmodligen inte den gamla hjullastaren att hålla måttet, men ni kan heller inte motivera att använda en mobilkran. Lösningen skulle vara en modern teleskoptruck. Men att investera i en sådan för detta jobb känns lite motigt. Tänk om man hade kunnat hyra en istället.

För den som ska hyra teleskoptruckar i Lund finns goda nyheter. Du hittar truckar som räcker från 6 meter ända upp till 35 meter. Detta innebär att de klarar det där lilla extra som hjullastaren kanske inte riktigt fixar. Användningsområdena är många, från att röja snö till att lasta av gods och förflytta material från ett ställe till ett annat. Tack vare sin flexibilitet och långa räckvidd är en teleskoptruck något att överväga i många fall där man behöver tillträde till högre höjd.

 

Att välja rätt teleskoptruck

Hur du vet vilken teleskoptruck du ska använda styrs mycket av omfattningen på ditt projekt. Eftersom du har tillgång till en uthyrare med lång erfarenhet av dessa maskiner, är det aldrig fel att fråga om man är det minsta osäker. Är ni medvetna om att ni kommer att behöva komma lite högre upp, välj en 35 meters Roto direkt.

 

teleskoptruckar

 

Fördelen med att hyra i stället för att köpa

Försäkra er om att ni har tillgång till de bästa teleskoptruckar som finns på marknaden. Det går inte att sätta ett pris på säkerheten och effektiviteten när man jobbar inom exempelvis bygg och behöver lyfta tunga material. Om ni jobbar i Lund med omnejd, ta kontakt med er uthyrare https://www.ekstrandstruck.se/index.php/teleskop och se vad de kan erbjuda. Själva grundtanken med att hyra ut truckar är också genial, då ni inte behöver investera stora pengar.

Fler nyheter