Neonskyltar lyser upp i Göteborg

18 april 2022 jonas olsson

editorial

Om du strosar runt i en storstad under dygnets mörka timmar kan du se skyltar som lyser upp i olika färger. Ett flertal av dem är klassiska neonskyltar som ger en retrokänsla. Det är något speciellt med skyltar i neon och dina tankar kanske går till Las Vegas när du ser dem. Där finns det ett museum som kallas för Neon Boneyard. Där kan du titta på gamla kända neonskyltar från bland annat Ceasars Palace och ikoniska Stardust.

Du har säkert sett några fantasifulla neonskyltar utanför en restaurang, ett café eller en annan verksamhet. Du kan få en personlig och unik skylt med hjälp av neonrör som går att böja i önskad form. Det går enkelt att skapa snirkliga bokstäver eller ett detaljrikt föremål, så det är bara fantasin som sätter gränserna. Du kan beställa en skylt helt efter dina önskemål och den skräddarsys exakt så som du vill ha den.

 

Neonskyltar Göteborg

 

Neon ger en behaglig och varm känsla

Skyltar kan användas både i kommersiellt syfte och i ditt egna hem. De finns i en mängd olika varianter, storlek och form. Vad som passar bäst beror på vad skylten ska användas till och vad du själv tycker är snyggt. När det gäller neonskyltar så ger de en varm känsla och det går att få dem i en mängd olika färger. Neon kan monteras fritt på väggen, i en bokstavskropp eller på en bakgrundsplåt. 

Varför ska man välja en neonskylt?

En klassisk skylt i neon har en lång livslängd och en hög ljusintensitet. Neonrör finns i de flesta färger, så du kan enkelt välja en färg som faller dig i smaken. En stor fördel med den här typen av skylt är att den garanterat väcker ett intresse hos förbipasserande. Med färgsprakande neonskyltar i Göteborg blir din verksamhet väl synlig. Beställ din skylt redan idag.

Fler nyheter