Klottersanering återställer din fasad

25 september 2020 Cecilia Olsson

Ungdomar kan ofta känna sig uttråkade på orten eller i staden där de bor vilket kan resultera i att de hittar på bättre eller sämre saker för att fylla sin tid. Vissa börjar utöva en sport eller spela ett instrument medan andra drar runt på byn eller stan och hittar på diverse upptåg. 

Klotter och grafitti kan förstöra fasader

Ett sätt för ungdomar att uttrycka sig kan vara genom att teckna och måla, men vissa gånger gör de det på platser där deras konst inte är önskad. Det spelar ingen roll hur vacker grafitti en person  än kan måla om det görs på en fasad som är tänkt att vara fri från det. Sedan finns det de som enbart gör det för spänning och klottrar ner väggar och annat med något som absolut inte kan kallas konst.

Anlita hjälp om du blivit utsatt

Om du är en person som har blivit drabbad av klottrare och grafittimålares framfart så kan det vara skönt att veta att det finns hjälp att få. Hustvättarna är ett företag som inte enbart tvättar fasader som blivit smutsiga av väder och vind, de kan även ta sig an klottersanering med mycket bra resultat. 

Företag med erfarenhet och nödvändig kunskap

Hustvättarna har lång erfarenhet av klottersanering och kan genomföra det på alla typer av fasader så det spelar ingen roll om fastigheten har putsfasad, tegelfasad, plåtfasad eller träfasad. De anpassar alltid saneringen utefter varje objekt eftersom olika fasader kräver olika typer av skydd.

Hustvättarna har god kunskap om sådant och vet därför vilket skydd som lämpar sig bäst för varje fasad. De anpassar även arbetstryck, temperatur och vattenflöde för att nå maximala resultat av klottersaneringen utan att skada fasaden.

Hustvättarna använder sig av beprövade metoder och marknadens bästa kemikalier för ändamålet. Samtliga medarbetare är specialutbildade och de kan vid behov även sanera klotter på andra ytor än fasader såsom fönster, elskåp, hissar, lyktstolpar med mera. Du hittar mer information och kontaktuppgifter på https://hustvattarna.se/klottersanering.

Fler nyheter