Känn dig speciell med en smartklocka

10 juli 2021 jonas olsson

Det är få saker i livet som kan få dig att känna dig speciell. Som en person som verkligen betyder någonting. En person med ett väldigt viktigt uppdrag. Som en hemlig agent. Ett enkelt sätt för att föra in den känslan i livet är att utrusta dig med en smartklocka. Eller en “smartwatch”, som de brukar säga på engelska och som även används i svenskan.  

Föreställ dig bara. Du är ute någonstans på fältet och ska rapportera in till bossen. Du hukar dig ned i det höga gräset för att kamouflera dig. Men du har ingen telefon att prata i. Nej, nej. Du lyfter vänstra armen mot ansiktet och pratar rakt in i klockan. Precis som en hemlig agent med ett topphemligt uppdrag. Som vill dölja sin kommunikativa utrustning för omvärlden för 

att inte riskera att bli upptäckt. Det är exakt en sådan person som du vill kunna vara ibland. 

 

 

Ett naturligt steg för tekniken

Tja, nu har de där smarta klockorna även andra praktiska finesser än att bara få dig att känna dig som en hemlig agent från framtiden. Det gäller även alla de GPS-klockor som också hamnar i kategorin “smartwatches”. Idag är det till och med möjligt att hantera videosamtal via din smartklocka. Någonting som knappt ens fanns på kartan bara för några få år sedan. Men idag är världen annorlunda. Ständigt i utveckling. 

På många sätt är smart- och GPS-klockan ett naturligt steg från mobiltelefonen. Våra kommunikationsapparater blir mindre och mindre, och smidigare och smidigare. Det kan vara kul att fantisera lite ibland vad som skulle vara steget efter smartklockan.  

Smartringar, kanske? Men det ligger nog ett antal år fram i tiden. Till dess kan du ha lite koll på vilka smartklockor som finns tillgängliga här och nu. På den här länken finns det lite tips du kan kolla efter: https://mysmartwatch.se/

Fler nyheter