Hitta lägenheter som passar baserat på behov och önskemål

27 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att hitta drömboendet kan se ut på väldigt många olika sätt. Vissa drömmer om en stor lyxig villa med massor av rum och en stor tomt med pool. Andra vill ha en liten söt, stuglik bostad som ligger avskilt från andra fastigheter vid en lite skogssjö. Det kan helt enkelt variera otroligt mycket vilka behov och önskemål som finns. Vill man dock ha en bostad där man inte behöver lägga tid och pengar på att fixa med allt som behöver lagas och underhållas så är en lägenhet det absolut smidigaste alternativet. 

Det är bekvämt att bo i lägenhet

Lägenheter har den stora fördelen att det mesta ingår i hyran. Man behöver därmed inte lägga massor av pengar på ett nytt kylskåp om det man har plötsligt skulle gå sönder och man behöver inte betala dyra pengar för att en rörmokare ska fixa ett stopp i avloppet. Det är också väldigt bekvämt att någon annan tar hand om gräsklippning och snöröjning så att man kan lägga tid på annat. Lägenheter finns över hela landet och man kan välja vilken miljö man vill bo i.

Lägenheter i idyllisk miljö

För den som drömmer om att bo nära havet och ha tillgång härliga naturstigar och idyllisk skärgårdsmiljö så kan Öckerö vara rätt plats att söka sig till. Öckerö är en kommun belägen i Göteborgs skärgård. Oavsett årstid så finns där mycket att uppleva bland annat evenemang, naturupplevelser, restauranger och butiker. Det finns ett aktivt föreningsliv och samlingsplatser för både stora och små. 

Ett fastighetsbolag med flera områden

Är man intresserad av att flytta till Öckerö så kan man vända sig till Öckerö Fastigheter. De bedriver sin verksamhet inom tre affärsområden; bostäder, lokaler och stadsnät. Öckerö Fastigheter äger och förvaltar 438 lägenheter med en total boyta på strax under 30 000 kvm. De äger och förvaltar dessutom merparten av kommunens verksamhetslokaler och diverse kommersiella lokaler. 

 

Fler nyheter