Frisör för alla smaker i Stockholm

19 oktober 2020 Lily Hansen

Det man upplever som snyggt eller passande kan vara mycket olika från person till person. Och så är det även när det kommer till frisyrer. Man kan aldrig som utomstående gissa sig till vilken frisyr en person kan tänkas tycka om och trivas i. Och skulle man som experiment sätta en mössa på huvudet på personer så man endast ser resten, kanske även skriva en beskrivning av vad personen arbetar med och sedan gissa frisyr, så hade man nog blivit paff. 

För frisyren är ofta det som kan visa personlighetsdrag som man inte kan läsa sig till eller se på klädsel eller övrig stil. Man kan vara mycket konservativt lagd och slå till med en galen frisyr i mörkt rött. Eller ha en vild och fri klädstil, samt personlighet, men ändå ha en frisyr som är i högsta grad klassisk och vanlig.

 

 

Läsa av kunden

En riktigt bra frisör i stockholm är någon som kan tekniken men som också kan läsa vad kunden vill ha och kan passa i. Det får inte vara någon som sätter egen prestige och tyckande över vad kunden önskar sig. Och har man en kund som går raka vägen över gatan till en annan frisör för att ordna till den nya frisyren, så har man verkligen misslyckats.

Men däremot kan det vara så att kunden inte alltid vet vad den vill. Och inte heller vet vad den passar i. Man bör bara som frisör vara noga med att ordentligt informera kunden om sina idéer och kanske även visa bilder för tydlighet.

Hitta rätt frisör

Den frisör som är rätt för en person kan vara helt fel för en annan. Det går aldrig att säga vad som är gångbart eftersom alla är olika. För de flesta är frisyren nummer ett. Men det finns de som bryr sig mer om personkemin.  

Fler nyheter