Flakkåpa med perfekt passform

24 maj 2022 william eriksson

editorial

Kör du pickup och saknar väderskydd till allt du har på flaket? Varför inte investera i en flakkåpa? Den är praktisk och snygg och passar perfekt till din bil. Den levereras lackad i din bils nyans och matchar perfekt. Inget borrande eller annan ändring på bilen behövs. Snugtops flakkåpor kommer i flera olika utföranden och tillverkas i bland annat glasfiber och aluminium. Välj den som fungerar bäst för din sysselsättning och självklart den du tycker är snyggast. Vill du inte ha en hytthög kåpa kan du välja ett flaklock istället. Flakkåpan tål alla väder och temperaturer och håller dina verktyg och ditt material torrt och välorganiserat. 

 

Fördelar med en flakkåpa

En flakkåpa gör din pickup mer användbar. Kåpan kommer med innerbelysning och du hittar lätt det du behöver. Föredrar du naturligt ljus väljer du såklart en flakkåpa med sidorutor och bakruta. Du kan också välja en modell med sidodörrar längs långsidorna. Det ger en bra överblick över det du har och du når lätt det du behöver oavsett var på flaket det ligger. Vill du undvika onödigt skrammel som hörs ut, så hittar du också en modell med ljuddämpande matta. Vilken väljer du? Titta på utbudet och skicka prisförfrågan på https://www.celer.se/pickup-tillbehor/snugtop-flakkapor-lock/

 

flakkåpa

 

Tycker du att det är svårt att välja?

Varför inte köpa två olika flakkåpor? Använder du bilen på olika sätt under sommar och vinter varierar dina behov. Det finns ingen anledning att kompromissa när det gäller din komfort. Köp flera kåpor och växla mellan, så har du alltid mesta möjliga bruk av din bil. Låt inte väder och vind eller platsbrist hindra dig från att utöva ditt arbete eller din hobby. Se till att du har den flakkåpa du behöver, när du behöver den. Och glöm inte att satsa på kvalitet så att du kan använda din flakkåpa i många år. 

Fler nyheter