Ett mer bekvämt resande – Flygplatshotell

22 juni 2019 jonas olsson
image

Ska du ut och resa i sommar? Mellanlandar du på Arlanda och har lång väntetid? Eller landar du mitt i natten och vill slippa ta dig in till centrala Stockholm efter en lång flygning? Då kan det vara en god idé att ta in på ett hotell i anslutning till flygplatsen.

 

Fördelar med flygplatshotell

Det kan verka konstigt att ta in på ett hotell alldeles intill en flygplats. Det måste erkännas att utsikten på flygplatshotell sällan är något att hurra för, men hotell i nära anslutning till flygplatser har andra fördelar. Om man ska med ett flyg tidigt på morgonen och har långt till flygplatsen, kan det vara värt att checka in på ett hotell kvällen innan och få sig en god natts sömn. På så vis kan man anlända till sin destination utvilad snarare än dödstrött! Dessutom slipper man slösa en hel dag på resan till flygplatsen, utan kan lugnt ta sig till flygplatsen på ett par minuter. Många hotell erbjuder till och med transfer direkt till flygplatsens terminaler.

Alternativet att spendera natten på flygplatsen finns ju, men det är inget att rekommendera. Det finns inga ordentliga sovplatser och få matställen är öppna. Dessutom brukar en kuslig känsla vila över flygplatser under natten när de är folktomma. Hellre en god natts sömn i en bekväm säng än på ett dammigt och hårt flygplatsgolv!

Att välja flygplatshotell

Det finns ofta många hotell i anslutning till flygplatser. Så är också fallet vid Arlanda flygplats. Hotellen varierar i kvalitet och prisklass och det finns något som passar de flesta.

Park Airport Hotel är ett hotell fem minuter från Arlanda. De har inrett hotellet och rummen med stor omsorg och noggrannhet, allt för att skapa en hemtrevlig och stilren upplevelse för sina hotellgäster. De erbjuder även gratis transfer till Arlandas terminaler. De vill att hotellet ska kännas hemtrevligt, och det har de lyckats med! Läs mer här: https://www.parkairporthotel.se/

Fler nyheter