En månlampa lyser upp vackert och skapar stämning

17 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

En månlampa är en väldigt mysig ljuskälla att ha i sitt hem och den är uppskattad av både barn och vuxna. Man behöver inte heller vara en månfantast för att tycka om dess utförande, tack vare lampans stilrena utseende och diskreta mönster som avbildar månens yta så kan den passa in i de allra flesta hem. Det är dessutom möjligt att anpassa lampans färg efter inredningsstil, humör, högtider och så vidare.

En månlampa ger tryggt ljus åt det mörkrädda barnet

En månlampa är perfekt att använda som nattlampa till ett barn som inte tycker om att somna och vakna i ett helt mörkt rum. Månlampan avger ett behagligt ljus som lyser upp rummet utan att det upplevs störande för nattsömnen. Eftersom månlamporna kan laddas upp med en USB-kabel så kan även barnet bära med sig lampan för att få ljus på vägen om det blir aktuellt med ett nattligt toalettbesök eller om saknaden efter föräldrarna blir för stor under natten.

image

En fulladdad månlampa kan lysa i åtta timmar och eftersom det är en LED lampa (vilket innebär att den inte genererar värme på samma sätt som många andra lampor gör) så behöver man inte oroa sig för att barnet ska bränna sig på lampan. 

En månlampa kan passa var som helst i hemmet 

En månlampa kan även passa utanför barnrummets fyra väggar. Den gör sig till exempel väldigt bra på ett hyllplan, en hallmöbel, i ett fönster eller på sängbordet. Oavsett var man placerar den så kan den bidra med stämningsfull belysning. Vill man investera i en vacker månlampa så hittar man ett bra urval hos DinGadget.se. Där finns månlampor i olika storlekar och utföranden. Det finns till exempel de som man både kan byta färg och även justera ljusstyrkan på för att den alltid ska kunna ge perfekt sken oavsett tillfälle.

Fler nyheter