Balansera ditt inre med tantramassage i Göteborg

24 mars 2021 jonas olsson

Mindfulness är en metod som går ut på att skapa en balans i såväl kropp som själ. Du utför mindfulness genom att bli en del av det som omger dig och det som finns inom dig. Men det handlar även om att vara här och nu, istället för att sörja det som varit eller oroa sig för det som kommer. Det du ska försöka bli i balans med är det som ger dig energi som din andning, solens strålar, uppskatta vinden i trädets löv och allt det som bidrar till positiv energi.

Beröring som jordning

När man talar om att vara jordad så betyder det att man är i kontakt med sig själv och det som kan kallas för grunden i behovspyramiden. Trots att det är livsnödvändigt att andas, sova och att tillföra rätt näring i kroppen så är det ändå få som tar hand om det på rätt sätt. Genom att återkommande utföra tekniker där du tänker på din andning, din kroppsliga och själsliga känsla och andra positiva känslor såsom beröring, kan du hitta din perfekta balans igen.

Massage för olika syften

Vid en tantramassage Göteborg kan du få ett verktyg som skapar balansen i tillvaron. Det är en teknik som är av nytta även om du tycker att du får mycket närhet och beröring i din vardag. Men här får du en beröring som gör att du släpper blockeringar, rädslor, sorg och kan rensa ut allt gammalt som blockerar för en lyckligare och mer balanserad tillvaro. 

För många är det nästan en överraskning när man märker hur man sällan fokuserar på sig själv, även vid närheten till en partner. Till skillnad mot en klassisk medicinsk massage är det en mildare beröring men det innebär ändå att många blockeringar släpper, även kroppsligen. Mental spänning ger ju även en kroppslig spänning.

Fler nyheter