Även förspel är viktigt

02 november 2019 patrick pettersson
Även förspel är viktigt

Sexleksaker är en så himla bred kategori och kan verkligen betyda mycket. Men något som alla kanske inte tänker på som en sexleksak är just erotiska spel. Det finns massor med olika spel att välja mellan och kan vara ett nytt sätt att ha förspel på. Man kan lätt tänka att förspel ändå inte är så viktigt. Speciellt när man är i en relation och sex med sin partner blivit lite av en vardaglig rutin. Men det kanske är just då förspelet blir extra viktigt? Det hjälper garanterat till att komma i rätt stämning.

 

 

Erotiska spel

 

Så vad är egentligen ett erotiskt spel? Sanningen är att det verkligen kan variera från spel till spel. En del spel handlar om att besvara olika frågor kopplade till vad man tycker om att göra. Det kan handla om både vad man gillar att göra med sig själv eller med sin partner. Det brukar också finnas ett antal kort där du ska göra någonting med din medspelare. Det kan vara allt ifrån att ge en massage till mer intima bitar. Men syftet är många gånger att skapa en stämning där ni blir upphetsade tillsammans. Det finns också spel som introducerar dig och din partner till nya typer av sex. Då kan även tillbehör medfölja, såsom mindre sexleksaker eller masker.

 

Upptäck tillsammans med din partner

Men sammanfattningsvis handlar erotiska spel om att du och din partner ska få upptäcka nya saker hos varandra. Kanske får ni dela med er av fantasier ni inte tidigare vågat berätta om eller så upptäcker ni en ny ställning ni båda uppskattar och njuter av. Och framförallt blir det något nytt för er båda där ni garanterat inte kommer tröttna på varandra. Hos Lovebuddy kan du läsa mer om olika erotiska spel och förhoppningsvis hittar ni något ni är nyfikna på att testa.

Fler nyheter