Anlita en professionell plåtslagare

18 maj 2020 Jenny Olsson

När man köper ett begagnat hus som är i renoveringsbehov är det väldigt lätt att man fokuserar på insidan men utsidan är också oerhört viktig. Att tak och fasad är helt och inte har några skador eller skavanker som kan släppa in fukt är oerhört viktigt för hela husets hälsa. Om det finns små läckor på taket som släpper in fukt till exempel så kan det orsaka att det blir skador på undertak och/eller i väggen och sådant tar ofta tid att åtgärda och kostar dessutom pengar. Pengar som man kunde ha lagt på annat om man bara hade åtgärdat det i tid. Ett tak håller väldigt länge, speciellt om det är tak av tegel eller plåt men om det inte har bytts på väldigt länge kan det vara en god idé att fundera över om det behöver bytas ut. 

att byta ut ett helt tak kan tyckas vara en stor investering men då det både höjer värdet på huset och ger det ett nytt och fint uttryck så är det precis här man ska lägga sina pengar. Även om du säljer huset om flera år kommer det ge ett högre värde för huset än om man behållit ett gammalt tak som man istället lagat. Självklart ska man alltid försöka laga skavanker och skador, både för miljöns och plånbokens skull men har taket sitt sina glansdagar och inte är så mycket att laga kan det var klokare att byta ut det.

 

 

 

När man ska lägga ett nytt plåttak och ska anlita en takläggare finns ett företag som heter Norin och Hedlund Plåtslageri AB, https://www.norinochhedlund.se/

Det är ett proffesionellt plåtslageri i Sundbyberg. De har en bygg-design och inredningsverksamhet där de utför jobb åt både privatpersoner och företag. Här ligger trygghet, kvalitet och god service i fokus här strävar de alltid efter nöjda kunder! Deras plåtslagare har dessutom bred kompetens och stor erfarenhet av plåtslageri och plåttak. 

 

 

Fler nyheter